Välkommen till Lilla Mexicos hemsida  

Bienvenidos/Välkomna till Lilla Mexico! 


Vi som driver Lilla Mexico heter Greta Carlson Estrada och Thomas Lindström. Vi har tillsammans skapat ett smakernas Mexico i miniformat där vi serverar genuint tillagad mat från grunden med färska råvaror och höga ambitioner!

Genuin mexikansk mat är en rik blandning av smaker, dofter och färger som tar ett grepp om sinnena. Detta är något Greta saknat från sin barndoms Mexico. 
Vi har länge försökt få tag i alla de fantastiska råvaror som finns i det mexikanska köket och har efter långt sökande nu äntligen lyckats!

Vår vision är att ta en liten bit av Mexico till Växjö och bjuda våra gäster på nya smakupplevelser i en miljö som får alla att trivas.
Så hjärtligt välkomna hit till oss i Lilla Mexico!


GRETA OCH THOMAS
 

 

Nyheter


Tillbaka till översikten

2019-10-22

Hej

Hej till er alla!
Vi har i nästan 7 år drivit vårt Lilla Mexico och tack vare det har vi lärt känna många av er. Det viktigaste i livet är våra nära och kära, tyvärr har dem oftast kommit i andra hand under dessa år. Vi har nu därför tagit beslutet att lägga Lilla Mexico till försäljning.
Vi tackar er innerligt för allt stöd och kärlek som vi har fått genom åren. Fram tills den dagen vi har fått det sålt, önskar vi er fortfarande hjärtligt Välkomna!
Kram Greta & ThomasTillbaka till översikten


Bilder från våran mycket uppskattade Tequilaprovning den 13 november.. 

Ett stort tack till våra gäster som  vara med om en mycket väl genomförd Tequilaprovning med Dominique från Renbjer & Magnusson.

 

 

  


 


 


 


 

Karta
Ring