Välkommen till Lilla Mexicos hemsida  

Bienvenidos/Välkomna till Lilla Mexico! 


Vi som driver Lilla Mexico heter Greta Carlson Estrada och Thomas Lindström. Vi har tillsammans skapat ett smakernas Mexico i miniformat där vi serverar genuint tillagad mat från grunden med färska råvaror och höga ambitioner!

Genuin mexikansk mat är en rik blandning av smaker, dofter och färger som tar ett grepp om sinnena. Detta är något Greta saknat från sin barndoms Mexico. 
Vi har länge försökt få tag i alla de fantastiska råvaror som finns i det mexikanska köket och har efter långt sökande nu äntligen lyckats!

Vår vision är att ta en liten bit av Mexico till Växjö och bjuda våra gäster på nya smakupplevelser i en miljö som får alla att trivas.
Så hjärtligt välkomna hit till oss i Lilla Mexico!


GRETA OCH THOMAS
 

 

Nyheter


Tillbaka till översikten

2013-11-14

Blandade nyheter

Som ni förhoppningsvis vet, så har vi nu stängt på måndagar, för att i stället ha öppet på söndagar för brunch(11.00 - 15.00).
Sen har vi ändrat lite på menyn!, Vi har plockat in Lamm "Barbacoa" som ett nytt tillval till sin rätt, men då valde vi att ta bort Al-Pastoren som redan tidigare blev utbytt av Cochinita Pibil.

Så hjärtligt välkomna och prova både våran brunch och våra nya tillval
MVH
Greta & Thomas

 1450101_363514193784772_1326029969_n.jpg


Tillbaka till översikten


Bilder från våran mycket uppskattade Tequilaprovning den 13 november.. 

Ett stort tack till våra gäster som  vara med om en mycket väl genomförd Tequilaprovning med Dominique från Renbjer & Magnusson.

 

 

  


 


 


 


 

Karta
Ring